Opbygninger

Der er 110 varer.
Opbygninger

RK Brand & Teknik har markedets bredeste og dybeste udvalg af opbygningsmuligheder til alle typer beredskaber, I...

Mere

Underkategorier

 • All Terrain Vehicle (ATV)

  Det er blevet mere og mere interessant at anvende ATV'ere i beredskaberne, og særligt til mindre industriberedskaber. Vi er så heldige at vor partner BR Sport, er ekspert i salg og service af ATV chassiser, og kombineret med de UHPS og POLY-slukningsenheder vi kender fra Rosenbauer, så dækker vi et stort område. Vi har bl.a. leveret 2 stk. RK-150 ATV til Torshavn Sløkkilid.

 • Indsatslederkøretøj (ISL)

  Vi opbygger på vort eget værksted indsatslederkøretøjer til elle beredskaber. Vi gør det ud fra de enkelte ønsker som kunden har. Størrelsen af køretøjerne strækker sig lige fra de små Volvo XC60 og VW Tiguan henover til Sprinterstørrelse indtil opbygninger som kommandocentral som f.eks. det køretøj vi har bygget sammen med HMK Industri til Beredskabsstyrelsen. Vi har bl.a. bygget køretøjer til Køgex2, Odense, Nyborgx2, Aalborg, Allerødx2, Ærøskøbing, Vordingborg, Koldingx2, Sønderborg Lufthavn, DEMA Sprinter KST samt DEMA Atego KST.

 • Slangetender (STD)

  Tidligere var slangetenderen så normal på en brandstation som Autosprøjten og Vandtankvognen. Tillige var brugen af slangetenderen isoleret til udlægning af slanger fra branddamme og vandløb. Det er sjældent den eneste opgave der søges hos denne type køretøjer i dag. Vi fremstiller stadig den klassiske slangetender, som f.eks. til Esbjerg, Løgumkloster og en VW Syncro til Aalborg, men vi kombinerer dem nu også med andre opgaver som f.eks. en Sprinter til Kolding Kommunes frivillige beredskab, hvor køretøjet udstyret med Rosenbauer MEC modulvogne, både kan løse slangeudlægningsopgaver, samt mange andre opgaver, afhængigt af situationen.

 • Redningsdykkerbil (DIVE)

  De nye strukturreformer har medført at der er blevet et større fokus på central udnyttelse af professionelt uddannede redningsdykkere. Dette betyder ligeledes at der skal professionelt materiel til. Vi har erfaring med at bygge Redningsdykkerbiler, indrettet med udstyr, dykkersæder og plads til både med bådmotor. Senest har vi leveret køretøjer til Aalborg, Torshavn, Frederikssund og Beredskab FYN.

 • Hurtig Respons Enhed (HRE)

  En lidt generel beskrivelse af en ny type køretøjer er HRE. Hurtig Respons Enhed dækker over et mindre køretøj der hurtigt kan reagere, og bringe et mindre antal beredskabsfolk frem på ulykkesstedet. Det er meget forskelligt hvad køretøjerne udstyres med, men det er sjældent decideret slukningsudstyr der medbringes. Rosenbauer leverer deres Compact Line (CL) opbygning på alle typer chassiser op til 12t. Ligeledes har vi udviklet en række køretøjer sammen med BS Support i Polypropylen, som kan anvendes som HSE/HRE køretøjer. Vi har bl.a. leveret køretøjer til Københavnx9, Roskilde, Skalafjord, Vordingborg, Aarhus, Aalborg samt en Iveco Daily til Sydvestjysk Brandvæsen i Esbjerg og en Polypropylenopbygning til Ikast-Brande Redningsberedskab.

 • Hurtig Sluknings Enhed (HSE/HSRE)

  Den moderne brandbil er i dag en Hurtig Sluknings Enhed (HSE) eller endda Hurtig Sluknings Rednings Enhed (HSRE), som vi netop har leveret til Horsens Kommunes Beredskab. HSE'en udmærker sig ved at medbringe det samme som den klassiske Autosprøjte, dog alt samme (Mandskab, Vand, Udstyr o.l.) i mindre omfang, hvilket betyder en kortere indsatstid, men dette opvejes så af tilstødende beredskabsenheder fra andre stationer. Vi har bl.a. leveret denne type køretøjer til Thisted, Frederikssund, Visby, Møgeltønder( nu Bredebro), Sandavág, RESPONCE og som nævnt Horsens. Rosenbauer leverer deres Compact Line (CL) opbygning på alle typer chassiser op til 12t. Ligeledes har vi udviklet en række køretøjer sammen med BS Support i Polypropylen, som kan anvendes som HSE/HRE køretøj på en lang række chassiser, som f.eks. den HRE leveret til Ikast-Brande Kommune.

 • Automobilsprøjte (ASP)

  Den klassiske automobilsprøjte har udviklet sig meget gennem tiderne, men er stadig rygraden i ethvert beredskab. Det er køretøjet hvor alle opgaver udspringer fra, og netop derfor et det så væsentligt at det er tilpasset de specifikke behov og ønsker som beredskabet har. Vi tilbyder naturligvis alle de standardopbygninger som Rosenbauer har udviklet, såsom CL, AT, ES, Nordeuropa ES o.l. Disse specialtilpasses kundens ønsker. Ligeledes har vi mulighed for at levere andre typer opbygninger, hvis ikke vort normale udvalg er tilstrækkeligt.

 • Tanksprøjte (TSP)

  I forbindelse med kommunalreformen i 2005, blev der et større fokus på at mindre stationer kunne anvende såkaldte tanksprøjter i stedet for den klassiske Autosprøjte/Vandtankvogn kombination. Derved skulle man kun fokusere på ét køretøj, men var derved også dybt afhængigt af dette. Typisk er en tanksprøjte en Autosprøjte med 4-6.000 liter vand. Vi har flere standardmodeller indenfor denne kategori, og har en vis erfaring med at udnytte vægtberegningen på denne type køretøjer. Vi har bl.a. leveret køretøjer til Hornbæk, Faxex2, Ikastx2, Allerødx2, Frederikssundx2, Kolding, Nordsjælland, Næstved, Helsingør og Beredskabsstyrelsen.

 • Kabinetankvogn (KTV)

  En anen opbygningstype der tilgodeser de mindre brandstationer, således at man kan være selvforsynende med vand i en længere periode er Kabinetankvognen som bl.a. Falck har haft så stor brug af i mange år. Denne kan opbygges på mange typer chassiser. Vi har ikke leveret nogle i Danmark, men Rosenbauer, samt vor partner EGENES Brannteknik har stor erfaring i disse opbygninger.

 • Vandtankvogn (VTV)

  Vandtankvognen er ikke længere en brugt mælketankvogn der kan bruges til at flytte lidt vand i. Det bliver oftere og oftere selvstændige slukningsenheder med egen pumpe, slangevinde, vandkanon og f.eks. vejafspærringsudstyr o.l. Vi leverer opbygninger fra Rosenbauer i glasfiber (CBS system), Polypropylen (M-AT system) samt fra JDC i samarbejde med BS Support og med teknologi fra Rosenbauer. Vi har leveret rigtig mange spændende læsninger, men senest har vi udviklet et 10.000 liters koncept på 2 aksler, 12.000 liters koncept på 3 aksler samt et 16.000 liters koncept på 4 aksler.

 • Vandtankvogn Terræn (VTVT)

  Vandtankvogne har ofte den ulempe at de er læsset helt til bristepunktet, hvorfor de typisk ikke er særligt terrængående. Det kan der gøres lidt ved, hvis blot det tænkes ind fra starten af projektet. Vi har, sammen med Rosenbauer, stor erfaring i at lave denne type køretøjer, så de kan bruges udenfor alfarvej, f.eks. til markbrande, naturbrande o.l. Vi har bl.a. lavet køretøjer til DEMA Unimog, DEMA Haderslev, DEMA Næstved. Ligeledes er der netop udviklet opbygninger til den nye Mercedes-Benz Zetros og Unimog.

 • Air Crash Tender (ACT)

  Der er ikke for meget at sige at vi er specialiserede i lufthavnskøretøjer, de såkaldte Air Crash Tendere (ACT). Vi har i samarbejde med Rosenbauer mulighed for at levere køretøjer til alle ICAO kategoriet, ligesom det er muligt at lave køretøjer som både kan anvendes som normale vandtankvogne, men i specielle tilfælde kan indgå i et lufthavnsberedskab. Rosenbauer har udviklet PANTHER og PANTHER S køretøjerne, som er specialchassiser, samt BUFFALO som er beregnet for standardchassiser. Vi har bl.a. leveret køretøjerne i Odense, Bornholmx2, Aarhusx2, Esbjerg, Københavnx7, Billundx2 samt Vaga Floghavnx2 og i 2016 også Sønderborg Lufthavn.

 • Industrislukningskøretøj (IND)

  Vi leverer specialkøretøjer til industrien i samarbejde med Rosenbauer. Deres køretøjsserie MUSTANDG er specielt udviklet til at udnytte store pumper med skumsystemer med stor kapacitet. Vi har bl.a. leveret køretøjer til Statoil og Aarhusx2. Ligeledes har vi LIFESAVER serviceaftale med SHELL og Oiltanking Copenhagen.

 • HazMat køretøj

  Der findes mange forskellige slags køretøjer til håndtering af ulykker med farlige stoffer. Vi har leveret en række køretøjer i størrelser fra Sprinter til Actros (CBRN) til Beredskabsstyrelsen. Ligeledes kommer der i de kommende år en række udviklinger på markedet, da fokus herpå bliver større i Danmark.

 • Crew Service Unit (CSU)

  I takt med behovet for at kunne rengøre og desinficere brandfolkene på skadestedet, så er kravene til at kunne håndtere denne udfordring fulgt med. Vi har udviklet 3 løsningsmodeller som tager udgangspunkt i vores Polypropylen opbygninger fra JDC i England. Disse opbygninger er afprøvet og gennemtestet, og har, uanset størrelsen, vist sig særdeles brugbare til isolering af partikler og efterfølgende meget lette at rengøre igen. Vi tilbyder som udgangspunkt en lille, og en stor trailerløsning, samt en opbygning beregnet for et lastvognschassis. Der kan dog også tænkes i containerløsninger eller andre modeller efter kundens ønske og behov.

 • Pionér-/ redningsvogn

  Vi fremstiller mange forskellige typer Pionér-/ redningsvogne, da alle mulighederne ligger åbne for beredskaberne. Vi har bl.a. forskellige opbygninger fra Rosenbauer samt BS Support. Vi har f.eks. leveret et køretøj til Københavns Lufthavne A/S, samt udarbejdet en række nye konceptkøretøjer til de nye behov.

 • Wildfire køretøj

  I Dnamark har der ikke været tradition for at have køretøjer til decideret slukning i skovområder. Ikke desto mindre har vi gennem tiderne lavet mange løsninger for at få almindelige brandkøretøjer til at dække denne typer behov. Vi tilbyder køretøjer fra Rosenbauer som virkelig er fremstillet til at kunne håndtere denne typer brande og redningsopgaver.

 • Rescue Stairway

  Rosenbauer tilbyder en række løsninger indenfor Rescue Stairway, som muliggør at kunne evakuere rigtig mange mennesker på én gang, samtidig med at man kan indsætte redningskræfter på stedet. Oftest bliver disse brugt i lufthavne, men kan i princippet bruges til mage formål.

 • Automobildrejestige

  Vi kan til stadighed levere drejestiger til de danske beredskaber. Vi har muligheden for at levere Rosenbauer (METZ) drejestiger gennem vore partnere. Vi har bl.a. leveret en METZ L32A til Nordsjællands Brandvæsen (Allerød).

 • Redningslift

  Vi kan til stadighed levere redningslifte til de danske beredskaber. Vi har muligheden for at levere Rosenbauer (METZ) redningslifte gennem vore partnere. Vi har bl.a. leveret en METZ B32 til Vordingborg Brandvæsen.

 • Lad-/ og kassevogn

  Vi leverer en række løsninger indenfor ladopbygninger til beredskaberne. Der drejer sig såvel åbne lad, presenningsopbygninger som lukkede kasseløsninger. Vi har bl.a. leveret til Odense, Roskilde Festivalx2, DEMAx10, DEMA Odense, Aarhus Brandvæsen samt Nordjyllands Beredskab.

 • Road - Rail - Tunnel køretøj

  Et af de mere specielle typer køretøjer et den type redningskøretøj som er speciel udviklet til at køre såvel på vej, som i tunneller. Det kan være køretøjer som ligeledes kan køre på skinner. Køretøjer af denne type skal være speciel udstyret for at kunne håndtere at køre i lukkede rum, således at bl.a. motoren hele tiden får frisk luft, samt at kabinen er med overtryk, således røg ikke kommer ind i kabinen. Rosenbauer er ekspert i denne type køretøjer.

 • Trailerløsninger

  Vi leverer en lang række løsninger indenfor traileropbygninger. Rosenbauer har i deres produktprogram såvel trailere for bærbare pumper (TSA), fastmonterede Motor-Pumpeaggregater(SPA) samt tunnelventilatorer med og uden vandtilførsel (TVA). Dertil kommer de specialtilpassede standardtrailere som vi hos RK Brand & Teknik kan levere, og kombinere med vort store udvalg i komponenter og materiel.

 • Containerhejs samt opbygninger

  Vi kan levere en række løsninger til containerhejs samt forskellige containerbaserede løsninger til f.eks. HazMat, Rednings- eller supplerende Brandmateriel. Vi har senest lavet løsninger til Køge, DEMAx8, Vejle samt Østfyns Juniorbrandkorps. Derudover har vi udviklet vore TTS træningscontainer.

 • Water Supply Systems (HYTRANS)

  I samarbejde med vores Hollandske partner Hytrans Fire Systems, tilbyder vi en lang række produkter indenfor håndteringen af vand til og fra slukningssystemer. Disse kan anvendes i forbindelse med oversvømmelser, slukning af Industribrande og skovbrande samt mange andre formål. Systemerne leveres som moduler monteret på containere eller opbygget på køretøjer. Se mere på www.hytransfiresystem.com

 • Brand- & Rydning (Politi)

  Rosenbauer har udviklet en række specielle køretøjer til brug for politistyrker, således de kan sikre områderne omkring demonstrationer o.l.. Vi har leveret et køretøj til Rigspolitiet som bruges som rydningskøretøj på bl.a. Christiania. Køretøjet kaldes i daglig tale for "Snøfte"


varer sidevis

varer sidevis

Kurv

Ingen varer

0,00 DKK Fragt
0,00 DKK Moms
0,00 DKK Samlet

Priserne er inkl. moms

Kurv Kasse

Kategorier

Nyhedsbrev

Kontakt os

Service hotline 07.00-16.00

Telefon:+45 2230 0631

Kontakt vores hotline